Spoedkoerier Focus Zorgt Voor Gekoelde Koeltransport

Published Jul 21, 21
2 min read

Zelfstandige Koerier Voor Een SpoedkoerierBent u op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en ervaren koeriersbedrijf? Dan bent u op zoek naar ons! Ace Courier & Transport is de specialist in sneltransport met 30 jaar ervaring. Wij voeren koeriersdiensten uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij garanderen dat uw bestellingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden.

Zowel in Nederland als internationaal. ACE Courier & Transport is dé koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is. Van een envelop tot een klein pakket en van zware vrachten tot medische koeriersdiensten, mét of zonder spoed. Wij voeren koeriersdiensten uit voor particulieren en zakelijke klanten. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk dan onze of diensten.

Koerier - Vandaag nog bezorgd - De Sprinterservice van JBM Koeriersjbm.nlKoerier nodig in Den Haag? Belkoerier-denhaag.nl


Hallo, ik als zzp koerier bied mij aan voor uw opdrachten. Denk aan transport, spoedtransport, route rijden, verhuizingen enz. MagWO Gratis19 sep. '20 Kampen19 sep - koelkoerier . '20.

Op Zoek Naar Koeltransport Met Focus

24/7 snelle bezorgingNederland en InternationaalGarantie van afleveringMaatwerk mogelijkGroene bezorging Boek je rit via het gratis nummer 0800 - 0430 of via het boekingsformulier. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur bereikbaar. wat kost een koerier. Ben je al klant? Dan kun je ons 24/7 bereiken via ons 088 nummer.

De ontvanger tekent altijd voor ontvangst. Je ontvangt een bewijs van aflevering per e-mail.Let op. Om gebruik te maken van onze koeriersdienst heb je een KvK-nummer nodig. Spoedzendingen: binnen 30 minuten opgehaald en direct bezorgdSameday-zendingen: voor 12.00 uur opgehaald en dezelfde dag bezorgdOvernight-zendingen: ’s middags opgehaald en de volgende dag bezorgd op een tijdstip naar wensExportzendingen: vandaag opgehaald en binnen 1-3 dagen over de gehele wereld bezorgdStadsritten: stadbezorging, incl.

haal- en brengrittenEnkele zendingen als ook grote opdrachten met meer dan 1.000 zendingenJe kunt allerlei typen zendingen versturen met onze koeriers- en expressdienst:Vertrouwelijke documentenMedische zendingenOnderdelen en gereedschapBreekbare of kostbare goederenPallets of grote pakketten Als je direct een koerier boekt, ontvang je eerst telefonisch een offerte op maat op basis van de afstand en je aanvullende wensen.Wil je regelmatig gebruik maken van onze diensten? Laat dan je gegevens achter via de knop 'neem contact op' of bel ons via 088 86 86 881.

More from Koeriers, Tarieven

Navigation

Home

Latest Posts

Koerier Den Haag - Snel Een Koerier Nodig?

Published Mar 31, 21
5 min read

Koeriersdienst Den Haag

Published Mar 31, 21
5 min read